Frække billeder ??..

Baby girl kommer til verden…

Så er det i morgen det sker!

 

gravid

Så er det i morgen kl 8:30 jeg skal til scanning, samtale med lægerne og se den fine narkose læge der skal ligge mig til at sove! 

Jeg er hamre spændt og nervøs samtid. Tænk at den præcise dato får jeg i morgen tidlig. Når jeg går derfra ved jeg præcis hvornår de vil bringe min smukke datter til verden. 

Jeg har et ambivalent forhold til den her graviditet og det er der jo ikke noget at sige til, efter vi mistede Malou er der mange tanker, og bekymringer i mit hoved der fylder en hel del. Når det så os en pige jeg venter mig er det svært at finde ro til at nyde min graviditet. Jeg har jo også haft utrolig mange gener under den her graviditet og det har nok mest været skyld i min sygdom som og har spillet en stor rolle, og når jeg intet medicin har kunne få fordi det har kunne direkte ” slå min lille pige ihjel” som lægerne udtalte så er det en naturlig ting at man vælger det fra.

Som min neurolog sagde til mig “jeg vil fraråde dig at få flere børn, din krop kan simpelthen ikke klare det”   -Og jeg vil virkelig give hende ret. Det har været så møg hårdt at være gravid og jeg er blot lykkelig for jeg snart kan se en ende på det. Samtidig lukker de mig af så jeg ikke kan få flere børn, det gør mig ikke noget! Jeg har været så priviligeret at jeg har fået to helt igennem fantastiske drenge, min engel datter og nu endnu en prinsesse så jeg er lykkelig! -NU har jeg os fire børn (når babygirl kommer til verden vel og mærke)

Hver eneste dag er der folk er spørg om jeg glæder mig?.. -Selvfølgelig glæder jeg mig, men jeg lader ikke glæden være for høj, vil hellere blive glædeligt overraskede og ikke sætte mine forventninger for højt FORDI jeg ved hvad der kan ske! 

under den her graviditet bliver jeg holdt godt øje med, så det skrammer mig ikke helt så meget, men tankeren om hun altså kan dø fra mig af vuggedød her hjemme, der er jo kun mig til at hole øje med hende DET skrammer mig. Tænk hvis jeg fandt hende død?! -Jeg har prøvet at miste et barn, men tanken om at miste to den tanke kan jeg slet ikke bære MEN jeg ved at chancen er der. Samtidig fortæller lægerne mig at det faktisk aldrig er set før at den samme person bliver ramt af vuggedød to gange! DEN holder jeg mig fast i og jeg GLÆDER MIG TIL min babygirl kommer til verden!

Ihhhh jeg er så lykkelig, så priviligeret og så fantastisk heldig!

Mine små mirakler!

image Rigtig dejlig dag til jer alle sammen

Kærlighed tl folket.

XOXO Rebecza Bambini

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Frække billeder ??..