Tid til selv forkælelse... ?

Opgive sit barn ?..

Jeg sad lige og så en video med en mor der har valgt at stoppe med at se sin søn, og det fik mine tanker til at skive dette indlæg..

-Jeg fik en KÆMPE klump i maven og fik helt ondt i hjertet! -hvordan i pokker kan man stoppe samværet med sin søn?.. Nu står jeg selv I en situation hvor min mindste søn bor fast hos sin far og det er med en grædende hjerte jeg forslog det for hans far men det handler om at tænke på det bedste for sine børn selvfølgelig! -Men ligefrem at OPGIVE at se sit barn?! Arrh hva?…

  Jeg tror i alle kender historien! -ellers ka i læse om det på et af de andre blog indlæg!

Men HELT at stoppe med at være en del af sit barns liv?.. -come on! -jeg beder ikke om “hvorfor??” Jeg forstår bare ikke hvordan man kan gøre det?! Jeg ville aldrig for noget andet i verden stoppe med at være en del af mine sønners liv, jeg ville aldrig lige meget hvor besværligt og hvor trælse diskussioner og dialoger man kan have med den anden forældre, frivilligt forsvinde ud af min søns liv! Og ikke nok med det så sætter denne kvinde blot flere børn til verden?.. -hvorfor?.. Altså du har et barn du fravælger fuldstændig pga. Det er for problematisk og så vælger du så at sætte et andet barn til verden?.. Hvorfor filan kæmper du ikke for det barn du har ude i verden?.. -hvorfor opgiver du fuldstændig og frivilligt giver afkald på dit barn?.. Jeg er målløs og fuldstændig uforstående og jeg kan virkelig ikke sætte mig ind i det! Øv hvor bløder mit hjerte! Et hvert barn har brug for en mor og en far i sit liv og vigtigst af alt deres biologiske forældre! De spejler sig i dig, de lever igennem dig, DU skal vise dem verden og DU skal lærer dem hvordan man begår sig i verden. Kæmp for dit blod og vær den forældre du har valgt at være den dag du spredte dine ben og takkede ja til livet der voksede i din mave! Livet er ikke altid en dans på roser, de har os torne! -Men at opgive sine børn, jeg er MÅLLØS!

 

1560623_1568946873324456_1804609884125333044_nXOXO Rebecza Bambini.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tid til selv forkælelse... ?