Vinter jakke & sko.. ?

Min kærligheds fødselsdag.

Min fantastiske Lil’ Liam bliver hele 5 år i dag.

Hans første runde fødselsdag og vi gjorde ALT i hans tempo og hvad Han gerne ville lave, det var jo hans dag og hans ønsker der kom i højsæde.

Liam havde sovet hos mig så hans far Jogge kom tidligt og så vækket vi Liam efter vi havde lagt alle hans gaver frem i stuen.  Sjovt nok er den lille sovetrune en rigtig doven mus om morgen, og det kan virkelig tage lang tid at vække ham, men da vi talte om gaver og hans far lå og møssede ham, gik det faktisk nemt og Liam fik åbnet alle hans gaver.

Gaven fra Malick var det største hit, en dinosaur der var fjernstyret. Ellers fik han noget Lego Ninjago og en ATV fra os af, samt et -og hold nu fast! -ET RØDT LYS SVÆR med lys!! Bum lige i hans ynglings farve. Han var lykkelig.

Der efter spiste vi rundstykker med Morfar Lars og Morfar, Malick, far, og mor og vi hyggede os. Liam fik lov til lige hvad han ville og hvad han ville have til morgenmad, så han fik et halvt rundstykke med syltetøj,nutella og chokolade, alle tre ting i hver sin stribe 😉 og så 2 rundstykker ud over det. -Jojo det jo ikke hver dag han bliver hele 5 år 🙂

Da kl var 11, kørte vi i lalandia hvor Liam havde bestemt vi skulle bade og hygge os hele dagen, han fik leget i badeland, hvor han ELSKEDE at være, han er SÅ dygtig til at svømme og hygge sig i vand, og det elsker man jo som forældre. Liam er sådan en sej lille fyr der ingen frygt har, han kaster sig bare ud i det hele fuldstændig frygtløs, og dog -ikke i alting, men i ting han føler han har tjek på og der var badeland intet problem 🙂 Jubii! Vi hoppede i bølger, rutchede i rutchebaner med sin far, Malick og Farlars, og badede i boblebad der skiftede lys hvor man også kunne bade uden for og alt andet der var der, bortset fra de helt små baby bassiner 😉 -Han er jo en stor dreng.

Vi spiste inde i Lalandia hvor han blev glad for sin fine lyseblå madkasse 🙂 Da kl. var ca 16 gik vi ud fra badeland og legede rundt omkring i Lalandia. Vi fik prøvede alt muligt og vi fik set nogle aber der dansede og Liam fik hoppede i trampolin med sele på, han var SÅ lykkelig og grinede og grinede 🙂

Vi fik da os lige besøgt en tøjbutik hvor prinsessen fik en hummel kjole, samt en musik bamse af sin far og Malick fik et par fede bukser og et par hørebøffer så vi har fri for konstant at hører på hans musik han spiller rigtig meget her hjemme 😉 -Winwin! 😉 Liam fik et politisæt med pistoler, håndjern osv. Super lykke hos drengene.

Da vi kørte hjem regnede det som en i søren, og Liam faldte selvfølgelig i søvn op af sin far i hans stol og da vi kom hjem havde Morfar lavedet hjemmelavet oksekødsuppe Mmm….

Nu er dagen snart slut og i morgen skal vi lave lagkage med Liam og Malick skal til fødselsdag hos sin ven. Det er så stort og så fantastisk at tænke på at vores lille pus pludselig slet ikke er så lille mere, nu er han hele 5 år, og næste år skolebarn. Malick bliver 10 næste år og tiden er jo simpelthen gået så hurtigt. Jeg har været så bange i dag for at gå i fødsel så jeg har slappede helt af selv om jeg har badet og hygget mig med drengene, Jogge og Farlars og min far. Tanken om at min lille fis skulle dele fødselsdag med sin søster gjorde jeg tænkte meget over det i dag. Syntes enhver barn burde have sin fødselsdag alene og være total selv bestemmende (inde for rimelighedens grænser selvfølgelig 😉 )

Nu er klokken mange og begge drenge er puttede. Nu vil jeg se lidt film og finde min seng som begge mine drenge har indtaget 😉 -Altså mere luksus bliver det vist ikke.

Jeg er en lykkelig mor, en lykkelig kvinde der ikke kunne ønske mig mere i livet.

Kærlighed til alle og husk at find glæden i selv de mindste ting samt de største.

XOXO Rebecza Bambini

2

Gaven fra storebror.

3

Jogge med hans drenge <3

1

-Og selvfølgelig et 100% far & søn billede.

Ægte Kærlighed 🙂

4

Her kan man se drengene sidde foran aberne og lurer tilfredsstillende.

5

Og selvfølgelig Liam der hopper på trampolin 🙂

7

-Og så gik den store dreng kold.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vinter jakke & sko.. ?