Ufrivillig far ?!

Kære Isabella. -Malick & Liam.

Min smukke prinsesse.

Du ligger ved min side og sover. Du er noget af det smukkeste, mest fantastiske og helt igennem vidunderlige jeg nogen sinde har møde. Jeg er så evigt taknemmelig og helt tom for ord der kan beskrive min kærlighed og taknemmelighed for du valgte mig som din mor.

Du giver mig lys i øjne og kærlighed i mit hjerte. 

Jeg elsker hver eneste dag, hvert minut og sekund sammen med dig.  Jeg troede ikke det var muligt at opleve så stor kærlighed som før jeg blev mor til dine brødre og dig. 

Hver eneste dag visker jeg i dit øre du aldrig må forlade mig, vi to skal være sammen for altid. Jeg vil bære dig igennem livet, og kysse din pande hver eneste dag resten af mit liv. 

Jeg elsker når vi synger, vi leger, vi nusser og vi putter. Jeg elsker dig selv når du spytter grød og mos ud over det hele, når du gylper mig til, ja selv om  du  tisser på mig er du stadig dejlig.

Det er så livs bekræftende og så fantastisk en del af at være mor.

Jeg skal lære dig alting, det er min pligt og min rolle. Jeg sætter gerne alle mine egne behov til side og bliver ved din side hver eneste dag, bare du ikke forlader mig.

Jeg elsker dig så højt prinsesse. Så stor en kærlighed jeg knap kan bære uden at græde. Selv om jeg græder hver dag, er det ikke fordi du gør noget galt men fordi du gør mig så lykkelig at det knap kan være i min krop. Jeg vil aldrig undvære dig.

Hver gang du sover så skal jeg lige hen og mærke om du nu os stadig er her, fordi jeg bekymre mig for dig. Men jeg tror du overholder vores aftale og bliver hos mig. Det skal jeg tro! Men hver er det underligt at man kan være så nervøs! Jeg ber til gud at han skal passe på dig og lade dig blive hos mig, jeg tror på det her nok skal lykkes. 

Mine 4 børn gør mig stærk og jeg ved godt jeg ikke er verdens bedste mor, men jeg gør hvad jeg kan og det er godt nok! -Mine hjerteslag! 

Tak fordi jeg må være jeres mor og må vise jer den rigtige verden, fyldt med kærlighed og omsorg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ufrivillig far ?!