Drømmen VS. Marridt...

Utroskab?…

Utroskab var ikke en fejl, det var et valg man tog!!

Når en partner er sin kæreste utro er det et valg, og ikke en fejl, man kan sagntes være sin partner utro selv om man elsker sin kæreste meget højt.

I går sad jeg og så en film, ” The Other Woman”, det fik mig til at tænke, og fik mig til at mindes nogle ting i fortiden, jeg ellers havde begravet. 

Især mænd bliver bekræftet igennem sex, hvor de fleste kvinder bliver bekræftet af kys, gaver, kærlighed, skønne blikke, og omsorg. 

Jeg har selv været udsat for utroskab alt for mange gange, for hver eneste gang man opdager utroskab mister man en del af sig selv. Det tog mig ca 2 år før jeg havde fået min selvtillid tilbage og endt på med at INTET kunne vælte mig igen. Når man til sidst ender i et kæmpe hul er man slet ikke stærk nok til at forlade deres partner, og hvis man har børn, hus osv. sammen bliver det endnu mere indviklet og besværligt. Mænd behøver ikke være ondskabsfulde fordi de er utro, de gør det og bagefter HVIS de føler noget for dig, skjuler de det for dig, og gør alt for du ikke skal opdage det. Men desværre er de fleste kvinder så møg hamrende gode til at lugte lunten lyn hurtigt, og når vi så opdager det går det helt ned af bakke. 

Vi kvinder går helt i panik når vores liv braser sammen omkring os, vores verden falder fuldstædig sammen og vi aner ikke hvad vi skal gøre eller ikke gøre. Vi er usikre på fremtiden, os selv og hvad der skal ske med det hele, nogle er stærke nok til at skrige ind i ansigtet på ham, jeg forlader dig mens andre bliver i helvede og prøver at kæmpe for forholdt. Men en ting i skal huske på, tilliden er brudt. Det tager år at skabe en tillid og 3 sekunder at smadder det hele. Det er faktisk bevist at jo mere vi mister vores tillid til vores partner, jo mere mister vi vores tillid til andre mennesker omkring os, til fremtiden og til vores videre liv. 

Kærlighed og tillid følges hånd i hånd. 

En ny Gallup- undersøgelse viser at hver 3 dansker på et tidspunkt har været utro, 64% mener at utroskab er fuldstændig uacceptabelt. Men alligevel er eller har hver 3 dansker været utro på et tidspunkt. Jeg mødte engang en mand der fortalte mig han havde alt hvad han drømte om, og han tabte det hele da han kom hjem og så sin kone i øjne og gik til bekendelse og fortalte at han havde haft sex med hendes søster. I den historie mistede kvinden ikke kun sin mand, hun mistede også sin søster de talte overhovedet ikke sammen og 8 mdr. efter døde søsteren i en ulykke. Den historie gjorde jeg tænkte en ekstra gang over mit liv, selv om jeg har været såret har jeg lært at vende det til noget positivt og jeg tænker at der måtte være en mening med alt det vores liv rammer. Jeg skal ikke stå med en dårlig person i mit liv. Den mand der var mig utro skal jeg se i øjne de næste mange år, og jeg har et had & kærlighedsforhold til ham. Det er et meget ambivalent forhold jeg har til det, men jeg har taget valget og tænkt det ikke skal følge min fremtid og min nutid. Derfor er jeg nød til at ligge de minder i en kasse, lukke den og stille den på hylder og jeg ville aldrig nogen sinde kunne give min tillid tilbage til det menneske 100%, selv om personen nok fortryder det, fordi personen er ikke en dårlig person. Det var en der havde meget stor betydning for mig, og som jeg elskede ubetinget troede jeg, men helt ubetinget var det alligevel ikke. Engang troede jeg at han kunne trampe på mig, selv om jeg allerede lå ned og alligevel ville jeg rejse mig, kigge ham i øjne og sige “jeg elsker dig stadig og vil stadig leve med dig” men når man bliver stærk nok så ved man godt at det sker ikke. 

Ingrid Ann Watson er parterapeut og forfatter til bogen ’Elsk ham igen’. (Og den bog har jeg læst og jeg vil sige du skal være yderst stærk før de ord virker!!)  – I følge hende rammer utroskab sjældent de sunde og stærke parforhold, hvor humoren og følelsen af kærlighed er stærkt til stede, – Problemet er bare, at ingen forhold føles sådan hele tiden. 

Både mænd og kvinder vil gerne parforholdet. Men opmærksomheden rettes mod andre, hvis de basale behov ikke bliver dækket derhjemme. Kvinderne går ud, når tavsheden derhjemme ligger tyk som en mur mellem dem begge. Mens det typisk er mangel på sex, der sender manden på jagt efter en affære.

Mændene ønsker at blive set, hørt og mærket fuldstændig som en lille dreng. Men det er et fåtal af dem, der er utro, der ønsker at gå fra familien. Han skulle bare lige have lidt sex,  Alligevel ender største delen af affærer i en skilsmisse, underligt nok. 

Mere end 45 % af alle ægteskaber ender i en skilsmisse, oplyser Danmarks Statistik. 

– Kvinder tænder med ørerne og får lyst til at gå i seng med en anden, fordi han taler til hende, viser hende opmærksomhed, omsorg og kærlighed. Kvinder går efter sex, men også bekræftelsen ved at vide, at de er smukke og skønne og fantastiske. Det er så super vigtigt at bekræfte sin partner.

Utroskab kan ikke tilgives og SKAL ikke tilgives, men vi skal være stærke nok til at indse at personen der er eller var utro ikke gjorde det for at såre dig, fordi sådan tror jeg personligt ikke nogle mennesker er <3 

Jeg er dybt ulykkelig over min fortid ind i mellem, men samtidig står jeg et sted lige nu hvor jeg faktisk føler mig lykkelig, jeg ønsker ikke at min fortid skal være en del af min fremtid og nutid, så derfor har jeg valgt at parkerer min fortid et sted og lade det stå der og overbevise mig selv om at det HELT sikkert ikke kommer til at forfølge min fremtid og mine drømme. Jeg ved jeg er mere værd, og jeg ved at min eks. godt ved at det han tilbød mig slet ikke er i orden og at han fortryder det. 

Tusind tak fordi du læste med 🙂

XOXO Rebecza Bambini.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Drømmen VS. Marridt...