DNA-Test.

Drømmen VS. Marridt…

gravid

I morges kl 4 vågnede jeg fuldstændig smurt ind i sved og med de ledeste plukveer og sprang op af sengen, mens min første tanke var “Jeg SKAL have pakket den taske til sygehuset!” Lagde mig dog ned igen, har været plaget af plukveer de sidste mange dage, og de gør ikke som sådan ondt, de spænder bare i hele maven og om mod ryggen og gør det ubehageligt at trække vejret.. Mens jeg ligger i sengen, tænker jeg på hvad pokker pakker man i sådan en taske?.. Mmm Jaaa det er jo knap 5 år siden jeg sidst pakkede sådan en taske, så følte mig helt lost! Spurgte min far og BIIB “hvor meget skal jeg have med?” Kom ind i stuen med en lille taske og her bliver der bar kigget på mig og spurgt “Måske skulle du have en større taske med, der skal jo os ting med til baby ik?” – Nåårrh ja det skal jeg jo os ha pakket, (TOTAL egoist!!) haha… Når men pakket lidt ned og tøj og selvfølgelig en sut 😉 Så nu er det klart og så håber jeg bare inderligt på det er nok, ellers har jeg jo de skønneste mennesker omkring mig der ka suse op og hente de ting der mangler tænker jeg 🙂

Har i dag haft nogle virkelig trælse tanker, hvordan, hvor ledes, hvad nu hvis, og hvordan skal det hele gå?… Er virkelig blevet “jeg er så ked af jeg ikke oplever min datter komme til verden” ked af det. Ville ønske jeg kunne føde normalt og hjælpe hende til verden, og se hendes smukke jeg, og hører hende skrige hej til verden. Det eneste der gør mig en smugle glad er tanken om min lille prinsesse ikke kommer til at være alene mens jeg putter og min Mia skal synge mig i søvn, den tanke gør mig faktisk så meget bedre og får mig til at smile lidt. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre uden dig! 

Jeg er så hamre nervøs, hvad så når jeg vågner?.. Har jeg så skide ondt at jeg slet ikke ka komme UD! -Vil så gerne vågne og UD med min datter, og have noget luft men er det helt umuligt?.. -Aner det jo ikke, har aldrig prøvet det her før! Vil så gerne se mine drenge og vigtigst af alt! -JEG VIL HJEM! tanken om flere dage på et sygehus gør mig utrolig ked af det, jeg skal undvære at være en del af drengenes liv de dage, selvfølgelig har jeg min længe ventede datter men jeg er virkelig bare så dårlig til at undvære drengene, og ikke kunne kramme dem. 

Tror simpelthen at jeg er nød til at sørger for at jeg bliver hentet et par timer før jeg skal møde på sygehuset, for hold nu op hvor kunne jeg forstille mig jeg skal nå rigtig, rigtig mange ting på vej til sygehuset! 

Jeg tegnede den anden dag med en eyeliner hen over maven lige der hvor snittet skulle være, og tænkte det er ikke så slemt, det skal nok blive usynlig med tiden! -Nogle af jer der har erfaring med hvilken olie eller creme der dur?… -Eller er der nogle af jer der har født med planlagt ks på esbjerg sygehus??…. Kom frisk med historier, jeg er PANISK! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DNA-Test.