Sygehus besøg i dag.

DNA-Test.

JA vi skal have en DNA test! 

Som de fleste ved skal jeg have taget en DNA test på min datter med hende far, jeg har valgt ikke at offentliggøre noget som helst omkring hendes far, da jeg gerne vil respekterer ham og hans valg og beskytte ham indtil han selv ønsker at stå frem og fortælle han er blevet far (Når hun melder sin ankomst.)

Jeg ved at ved statsforvaltningen er det først efter 6 mdr. at hun kan få taget en test og da jeg syntes det er synd han skal miste de første 6 mdr. af hendes liv, og så os fordi de bare er SÅ HAMRENDE langsomme har jeg valgt at kontakte et firma privat! –Det er dyrt men kan det virkelig gøres op i penge at datter & far har et forhold?.. –Nej vel! Ihverfald ikke for mit vedkommen. Pivoterer deres forhold frem for alt andet!

Jeg søgte og søgte og læste og var en rigtig ”søge-haj” på nettet for at finde et seriøst og rigtigt firma til netop den opgave.

Jeg fandt derfor frem til et firma der hedder DNAtest.dk og har det sødeste personale og snakker bare lige ud. De har 16-17 års erfaring og har været fremme i medierne maaaaange gange og fortælle om netop det at få taget en DNA test og hvorfor og hvordan det fungerer.

Og pssst ved i hvad 😉 Man ka ligefrem få taget en DNA test på baby fra 9 graviditets uge mens baby er i maven! Det er for vildt hvad de ikke kan gøre nu til dags! –Jeg er SÅ imponeret.

Det jeg har valg er en far, mor og barn test. Det er mundskrab jeg tager på min datter kort efter kejsersnittet og så tager jeg en på mig selv og en på hendes far og sender ind til dem. 3-5 hverdage efter det er sendt ind til dem kan jeg ringe og få svaret på det eller få det sendt.

Første gang jeg ringede til de talte jeg med den sødeste mand Johannes og vi talte sammen i 46 minutter og han forklarede og svarede lige ud af vejen på alle mine spørgesmål. Trygheden kom på plads fuldstændig og jeg var SÅ lykkelig for jeg valgt dem.

Og så er de E-mærket hvilket er så super-duper fantastisk!

Og det er jo langt fra KUN fader-skabs teste de tager, det er tvillingtest, halvsøskendetest, helsøskendetest, familietest, bedsteforældretest, fostertest, altså virkelig alle former for tester!!

På deres hjemmeside kan du læse alt og har du nogle som helst spørgesmål så ring til dem og snak med dem! www.DNAtest.dk

Og som de skriver på deres hjemmeside :

Pålidelige resultater gennem mere end 17 år

Vi har haft tilfredse kunder gennem 17 år. Som de eneste på markedet leverer vi alle typer dna-familie-tests. Vi er kontrolleret af e-mærket for lovlig og sikker nethandel. DNAtest.dk tilbyder ubegrænset returret / fortrydelsesret. Vi stiller ikke spørgsmål, du returnerer bare. Som de eneste på marked har vores kunder altid mulighed for at give deres mening om DNAtest.dk til kende på Trustpilot.

xoxo Rebecza Bambini

Dette indlæg er sponsoreret af www.DNAtest.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sygehus besøg i dag.