Næste kærlighed.

Ny WEB-Shop.

Jubiii hvem havde troede det – Lille mig ihh altså 🙂

Min kammerat ringede tidliger på dagen helt fra Paris. Han er ved at få produkseret sine egne  make up producter, og hans egen kollektion af tøj. Han fik sidste år hans parfumer på gaden med stor Succes!

-I dag ringede han så fordi jeg har afprøvet hans nye foundation,                                             i 5 uger med stor Succes.

-Han ved jeg ved så meget om make up, hudpleje og hår og spurgte mig og jeg ikke ville hjælpe ham med at få den aller bedste på marked. SELVFØLGELIG ville jeg da det.

Efter min tid i Matas har jeg set alt for meget der er en hver huds maridt! -Kvinder det er OKAY at spørge om råd og vejledning. -Jeg har selv lignede noget helt forkert! hahah 😉

-Når… back!

Han spørg mig så om jeg vil lave et opslag til ham omkring hvad man kan gøre og hvordan man forbereder sin hud bedst til den bedste og en holdbar make up til hans web shop – og SELVFØLGELIG vil jeg da det!

Den skal i da også have lov til at læse her så her kommer det!

-Før du bruger din lækre make up er det et must at have et godt fundament.

  • Du afvasker dit ansigt med dine alm. hudprodukter og selvfølgelig afslutter med en skin tonic som man dupper på og ALDRIG TØRRER!
  • Efterfulgt af en lækker primer eller serum.
  • Så lægger du din fondation.
  • Slutter af med en lækker miniral pudder.

Det er så vigtigt at passe på sin hud og tro nu ikke det er nok til at få en lækker hud, jeg bruger babyolie i ansigtet hver gang jeg er i bad og resten af kroppen os 😉

Yder mere er 3 liter vand os et must. Husk det De’Damer <3

Jeg har fået lov til at give alle mine læsere rabat koder til hans produkter når de rammer Danmark -Så følg med.

Tak af hjertet fordi i følger med <3

Rebecza Bambini

Rebecza Bambini

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Næste kærlighed.