Konkurrence ??..

Sygehus besøg i dag.

Chiari_graphic

Så har jeg været på Sydvestjysk sygehus i Esbjerg, skulle til scanning, læge samtale, samtale med en narkose læge, samt have taget blod prøve. Jo jo det var noget af en omgang…

Da de under scanningen finder ud af jeg har lige riiiigeligt med fostervand (Polyhydramnios)

http://www.sundhedsguiden.dk/da/temaer/alle-temaer/komplikationer-i-slutningen-af-graviditeten/komplikationer-midt-i-graviditeten/-oslash;get-maengde-fostervand-(polyhydramnios)/

og som faktisk som kan have nogle forskellige grunde. Nogle har det bare, andre har det pga. sukkersyge, og nogle er et tegn på man kan risikerer at føde før tid, samt hvis man har været syg under graviditeten. – Men alt sammen noget man holder øje med og ikke noget yderst farligt. I mit tilfælde skal jeg til tjek for sukker syge, og jeg har fået taget blodprøver for at se om jeg har haft sygdomme under graviditeten. 

Lægen kunne selvfølgelig ikke ramme rigtigt fordi jeg spændte sådan, så derfor begyndte jeg at gå lidt i panik og spændte helt vildt. Så hun endte med at tage en fin en i den anden arm -Jeg er jo bare verdens største kylling når der gælder nåle haha… Men allerede efter 2 timer er der tydelige blå mærker Arrrh jeg er blevet mishandlet :’( Avs..

11260816_1667934113425731_147700050090485898_n 11896109_1667934216759054_9036391573587722971_n

Når men jeg havde selvfølgelig min tro følgesvend af verdens bedste veninde med mig, Mia som er der hele vejen igennem! Jeg er så evigt taknemmelig! Du er det pureste guld!

 Da vi var inde til scanning fik vi også af vide at hun vejer 1814 gram nu, har hår på hovedet og har det så fint. Min lille prinsesse. Efterfølgende sad vi i ca 20 minutters ventetid og ventede på at komme ind til lægen og få talt med hende. Hun fortalte og fortalte og gjorde opmærksom på at de på Esbjerg sygehus under et kejsersnit tilbød noget helt specielt nemlig at man kunne få sænket klædet så jeg kunne se hende komme ud af maven, ja ja da det var da spændende haha.. Hun fortalte de gav mig en epidural blokade i ryggen som bedøver mig fra øverst af maven og ned så jeg ikke kunne mærke det. Forklarer så at det er fint nok for mig osv.

Efterfølgende skal vi til samtale hos en nakose læge som vi i forvejen allerede var forsinket til pga. den alt for lange ventetid hos den forrige læge. Nakose lægen er ikke dansk men snakker helt fint dansk, som er vigtigt for mig, jeg forstår det hun siger og hun virkede super sød. Jeg følede mig tryg der INDTIL hun nævner at jeg skal i fuld narkose og at jeg kommer i respirator for at trække vejret for mig… -Øhhh what?.. Vi har lige fået noget andet af vide for 10 min siden, får vi forklaret hende. Narkoselægen forstår det slet ikke og forklarer at Odenses neurologer har skrevet direkte ”at man ikke må rører noget som helst i ryggen på mig pga. det er direkte farligt pga. mit tryk i hjernen” jeg bliver først der for alvor bekymret og kontakter min neurolog i Odense da jeg kommer hjem og de sender mig så nogle papir jeg skal medbringe til scanning i Esbjerg om 14 dage. Mia og mig var noget trætte af de ingen gang læser journalerne igennem på de patienter de har inden patienterne kommer ind til en OPERER TION! Altså jeg mener de skal skærer i mig! OMG! Mia må være med når jeg skal lægges i narkose og så må hun forlade stuen, når min baby girl så kommer til verden står en børnelæge klar og så skal Mia overtage min baby til jeg selv er så klar i hovedet til at tage vare på min datter. Det gør mig faktisk tryg! Min baby girl kender Mias stemme og jeg ved at hun vil føle sig tryg hos hende og det betyder alt for mig.

Det giver mig en ro at min datter ikke skal overlades til en eller anden børnelæge som hun på ingen måder kender til overhovedet. –Og ja bare kald mig en høne mor:P

Kejsersnittet er sat PT. Til onsdag d. 30 September på Esbjerg sygehus. Hvis dem i Odense, når de gennemgår mine MR billeder før og vurdere før kejsersnittet at jeg skal have ind opereret den ventil før denne dato bliver det selvfølgelig før tid. Dette kan man ikke udtale sig om før de har set de MR billeder, og pga. ferier osv. Er de bag ud, hvilket er fuldt ud forståeligt.

Jeg har stadig mange gener pga. trykket i hovedet pga. min sygdom arnold chiari type 1.

Her kan du læse omkring min sygdom http://www.syringomyeli.com/arnold-chiari.html

 

11920450_10206422352030027_1468936354_n

Jeg er lykkelig.

XOXO Rebecza Bambini

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Konkurrence ??..