Jule kage.

Giver du dem magten svigter de dig <3

De vil svigte dig – og de gør det!

Netop denne sætning er 100% på sin plads i mit liv. Jeg har oplevet det så meget og især utrolig hårdt. 

Det gør at jeg har været nød til at sætte mig ned og gøre op med mig selv om jeg vil finde mig i at blive sviget, vil jeg finde mig i at blive efterladt, trådt på og ignorreret ?.. NEJ! 

Jeg har måte traffe nogle utrolige hårde og tarveligt valg i forhold til det nye år, og det gør at jeg har fået mere på inden i. Roen i mit hovedet og i min mave har opløftet mig. Jeg har valgt så mange ting fra og jeg er faktisk utrolig glad for valget fordi jeg ved at på kort sigt vil det gavne mig og ikke mindst mine fantastiske børn der ikke skal blive skuffet eller lide under disse forhold, som verden ind i mellem byder mig.

Jeg vil være elsket og jeg vil være gavnet og det føler jeg ikke altid jeg bliver, faktis langt fra. Derfor optrådte det i mig en morgen jeg vågnede og græd. Jeg besluttede at dette var de sidste tårer jeg græd over disse personer. Jeg ville aldrig mere være ked af det pga. disse mennesker for de fortjener slet ikke mine tårer – eller mit smil. De fortjener en dødsdom i mit og mine børns liv. Nogle ville nok mene at det ikke gav sig til kende i længden og at det ikke var mine børns beho. Lige der på jeg påhvile jer at det især er mine børns behov. det er netop for mine børn ikke skal skuffes eller være der når nogle har brug for dem, de skal altid være der og det er de så langt fra for mine børn. Mine børn er de smukkeste og dejligste stjerner på jorden og de skal aldrig mærke denne onde verden der tilbringer sig i mit liv, de skal aldrig skuffes igen som de netop blev af disse mennesker. Jeg tog valget og hvis mna kendte den sande historie så vidste man også at dette er klart det rigtige valg.

Det er i hverfald – MIT VALG!.

Jeg elsker min verden og jeg elsker at smile og være glad. Jeg elsker der er lyst og der er glæde. Jeg vil ikke indvige den sorte og sort i mit liv, min hverdag og mine tanker. Jeg vil befri mig selv for den byrde og det gør man bestemt kun ved at fjerne det.

EN KLOG MAND SAGDE EN GANG TIL MIG ” DU SKAL FOKUSERER OG BRUGE TID OG ENERGI PÅ TING DU KAN ÆNDRE PÅ – OG LADE RESTEN LIGGE – EVT. FJERNE DET FOR DIT LIV OG DIN VIDEN SÅ DET IKKE BLIVER EN BYRDE” Netop disse ord ha rjeg taget til mig, og jeg bruger dem som en del af min hverdag. 

Jeg kan ikke ændre på den anden person er en idiot, jeg kan fortælle hvorfor jeg syntes personen er en idiot og hvis personen ikke har samme mening så kan man ikke ændre på det og så er det slet ikke tiden og energien værd. Du får aldrig den tid igen. Så brug den nu fornuftigt. 

Jeg er meget positiv og glsd og sådanne ønsker jeg at blive ved med at være. Derfor er det også så vigtigt for mig at hive det væk der gør mig det modsatte.

Jeg er en utrolig priviligeret ung mor 😉 -Jeg har en lækker kæreste, de mest fantastiske børn og verdens bedste veninder. Det vil jeg hellere fokuserer på og værne om. 

Tak fordi du læste med på mit “Jeg vil af med det – ud af mit hoved”

Tak fordi d følger mig og læser med.

Kærlighed og fred følges ad.

Rebecca Sandø

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jule kage.