Nyskilt...

Jeg er så frustreret!

Jeg kan slet ikke få armene ned, det er på onsdag hun kommer til verden!

Samtidig er jeg SÅ bange, alt det der skal ske, dem der skal være med, den der skal tage sig af min smukke datter indtil jeg vågner, den der kontakter de folk de nu skal ringe til og husker de nu at tage de billeder jeg har sagt, har jeg nu pakket hvad jeg skal bruge, og har jeg nok tøj  osv. med til prinsessen, HVAD med drengene, når farlars nu at komme til tiden og tage Liam og er Far hjemme til at tage sig af Malick, får Jacob nu bagt den kage jeg har lovet til Malicks klassetur til Legoland, bliver drengene nu puttede til tiden, får børstede tænder og kommer i bad, får Malick lavet lektier, og får pakket sin taske til skolen.

liften og mi taske samt pusletasken med hendes ting i er pakket og klar. Men alt det andet stresser jeg konstant over og tænker hele tiden på om der er noget jeg har glemt, typisk mig.

Jeg tænker også meget over hvor mange smerter har jeg bagefter. Jeg skal jo stelirisere samtidig og ved (Siger lægerne) at man som regel får en sprøjte så man vågner hurtigt bagefter, men den sprøjte må jeg ikke få, så jeg skal vågne selv, altså 4-8 timer efter jeg er blevet lagt til at sove. Der skal nogle andre tage sig af min datter og jeg ved hun er i de bedste hænder med nogle hun har hørt deres stemmer og det beroliger mig. 

Men jeg syntes virkelig ikke det er særlig fedt at være sådan en kontrol freak at jeg skal bekymrer mig om så mange ting. Det hele skal jo nok komme til at gå og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg ikke kommer til at tænke på resten når jeg først er i det. 

Nu har jeg lavet en seddel til farlars og far omkring de forskellige ting og jeg har lavet en seddel til Jacob omkring kagen og alle tre sedler hænger på køleskabet så kan de jo følge lidt med i mit hoved 😉 

jeg vil bare SÅ gerne have det bliver onsdag morgen så jeg kan komme afsted og få det hele overstået. Jeg bliver sådanne en tude prinsesse den dag haha 😉 -Mia glæd dig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nyskilt...