Kan slet ikke forstå det...

Okay jeg tilstår!!….

Mange af dagene i den her graviditet er gået med daglige pligter samt at være mor 100%.

Men jeg har slet ikke slået til 100 % – desværre 🙁

Samvittigheden er dårlig og den bor i mig.

Men jeg vil så også sige at jeg bestemt ikke har haft meget energi til at være den mor jeg faktisk gerne har ville være. Desværre, jeg føler jeg har forsømt min pligt som mor lidt.

Jeg har f.eks. ikke haft meget energi at finde i min krop til at hoppe rundt, spille bold og lege med drengene, tage til fodbold med Malick og alt det der nu har skulle være til for man støtter sine børns behov. Min krop har reageret fuldstændigt vanvittigt i den her graviditet og det er klart når det er 4 gang og jeg samtidig er syg. Jeg har intet medicin kunne få under graviditeten fordi det lige ud ” ville slå min datter ihjel” Lægerne tilbød mig at afbryde graviditeten i 21 uge så jeg kunne få min medicin men jeg nægtede, så længe jeg kan klare den uden at forlade dette smukke land, og uden at forsømme mine drenge helt, så valgte jeg at forsætte men samtidig at tage lægernes råd med på vejen, men at blive stiliseret efterfølgende, fordi min krop kan simpelthen ikke holde til at være gravid, hvilket jeg sagntes har kunne mærke.

Jeg leger dog stadig med mine drenge, går på lege pladsen, har Liam som jeg plejer og lidt mere til 😉 (Når jeg nu er på barsel og jeg må se Liam som jeg ville og har haft overskud til!!) følger Malick i skole hver eneste morgen, og laver lektier med ham hver eneste aften. Jeg er stadig mor og mine drenge skal ikke føle jeg slet ikke kan være sammen med dem og lege med dem, selv o det er hårdt. Jeg har også haft en god støtte i min datters far og min egen far og stedfar samt mine fantastiske veninder der hele vejen har støttet mig og mine valg og altid stået der når jeg har været tudefærdig!

Nu er det helt vildt fantastisk at tænke på at der kun er 9 dage tilbage, men samtidig kan je ikke lade vær med at tænke på at der rent faktisk går nogle uger før jeg kan være rigtig til stede uden smerter og jeg skal jo også lige lærer rytmen og min datter og hendes rutiner at kende før det hele kommer til at gå som det skal. Men jeg er ikke i tvivl om at det nok skal nokkke til at gå så super fint. -Især når jeg har to drenge der også glæder sig til at møde deres lillesøster.

XOXO Rebecza Bambini

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kan slet ikke forstå det...