En lille hemmelighed og så 14 dage til Kejsersnit.

Kan slet ikke forstå det…

Der er præcis 9 dage til min prinsesse kommer til verden, og jeg kan slet ikke forstå det. Tiden går så langsom føler jeg og alligevel fiser tiden bare af sted.

Jeg kan slet ikke forstå det, syntes det føles som i sidste uge Mia musen og jeg var i odense og se hende og få af vide at det var en lille pige der gemte sig i min mave 🙂  Det er sku stort, og virkelig utroligt så hurtigt det er gået. I går fik jeg skoldet alle sutteflasker og sutter med hende far, og jeg er i gang med at vaske ALT tøj, sengetøj, dyner, bamser osv. Alt skal vaskes i neutralt uden parfume og dufte af lige netop ingen ting 🙂

Hun møver sig rundt konstant i maven, giver plukveer, og så hikker hun rigtig meget og det er skønt at mærke hende. Hendes far mærker det når vi ses og det er fantastisk at mærke at han syntes det er skønt, han glæder sig til at se sin datter 🙂

I går d. 20 september

Var jeg  jo simpelthen været så heldig at mine mest fantastiske veninder har kæmpet helt vildt vanvittigt med at holde et baby shower for mig og det lykkes dem. -Den dag beviste nogle virkelig hvilken veninder der ER mine veninder og hvem der står der 100%. Jeg nød det og fik SÅ lækker gaver både til prinsessen og til mig selv.  Med hjemmebagt kage, og grin, fnidder og hygger. Det var virkelig lækkert og jeg elsker jeg SÅ højt for det!

Samtidig er jeg ved at pakke noget af mit hjem ned, faktisk så meget som muligt, netop fordi jeg skal have kejsersnit og intet må løfte overhovedet de par uger samtidig med at jeg flytter den 15 oktober, og starter op på resten af kørekortet den 1 november og gud hvor er jeg lykkelig for jeg kan få gjort nogle ting færdigt.

Jeg glæder mig over jeg har verdens dejligste børn og bliver beriget med endnu en fantastisk lille skabning af den smukkeste datter.

XOXO Rebecza

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En lille hemmelighed og så 14 dage til Kejsersnit.