Børn til lægen ...

Retssagen er overstået…

Hvor var det rart at der endelig faldt ro på.

retsagen er overstået og jeg er en lykkelig kvinde.

Der er ingen tvivl om at det var den værste retsag jeg har været til.

Mig som fik af vide og troede det kun var hærværk viste det sig at de havde taget alle hans trusler med og når man skal forberede sig til at se den mand man virkelig ik bryder sig om og sidde i samme retsag som og så får man af vide i retten de har valgt at sigte ham for trusler oven i hatten bliver man en smugle forvirrede. Men det var virkelig rart at vide at de her trusler os blev taget alvorligt!!!

Jeg fortalte om episoden og fortalte hvordan og hvor ledes så kom vi til truslerne og da den søde anklager fremlagde alle truslerne sort på Hvidt foran mig brød jeg sammen.

Tudende fik jeg sagt jeg blev bange for tRuslerne og tog dem meget alvorligt.

Ikke kun fordi det omhandlede mig men os fordi de omhandlede mine børn! -mit et og alt!!

Manden skulle egentlig være ført ud imens jeg vidnede men pga. Rettens problemer med deres lydanlæg og den sigtedes problemer med hørelsen måtte han blive i retten og så måtte jeg blot kigge på anklageren og dommeren. Da sigtedes advokat stilte jeg spørgsmål kiggede jeg ikke da han, udelukkede fordi sigtede sad lige der og jeg ik ville se på ham! -det er en mærkelig følelse at en spørg mig om noget men jeg ikke kan svare ham i det omfang jeg gerne ville og forklare ham om det jeg ønskede fordi jeg ik lystede til at kigge den vej!! -det fortryder jeg ikke jeg valgte men jeg fortryder jeg ik forklarede han videre ind til hans spørgsmål som på ingen måder omhandlede denne sag men mit liv jeg ik ønskede at dele med den mand der var i retten.

Jeg håber og ber til at denne mand kan forstå og indse at hans handlinger ikke er i orden og at han får hjælp til at blive et normalt menneske som ved hvordan man begår sig i den virkelig verden.

Bagefter retsagen tog jeg hjem og efter et par timer fik jeg ringede til det søde anklager og talt med hende om rettens udfald og jeg er positiv! Både for hvad dommen blev men os for at han modtog dommen og den her sag er lukket.

Hvis jeg på nogle måder oplever trusler fra denne mand igen er jeg et vidne og det bliver der slået hårdt på!! -så jeg frygter ik for der er noget der starter igen.

Dette kapitel er lukket nu og jeg vil nyde det sidste af min barsel og mine elskede børn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Børn til lægen ...