Sygdom YEEEES!!!!

Min datter ka ik selv!!

Min datter er på konstant afføringsmiddel.

Det var for mig et stort tabu. Jeg blev rigtig ked af det da jeg fik af vide min lille pige skulle på afføringsmiddel og skulle være det konstant. Jeg fik sat sammen med at hendes kolik var pga. Tarmene og at hun ikke kunne have afføring selv.

Jeg fik ringet og talt med lægen i dag omkring det her fordi i går havde Isabella skrigeture og viste tegn på det gjorde oprigtigt ondt i hendes lille mave, og da hun lå uden ble på og jeg nussede hende på maven stod der pludselig en stråle af l*** ud over mig. Hun var stadig ked af det men så også lettede ud. Jeg nævnte at Liam havde mælke allergi da han var lille og der sagde lægen han ville mene det var det samme som Liam når nu Isabella lever på modermælkserstatning og der er os komælk i dette produkt.

Jeg havde tænkt tanken før men skubbede det hen og hvorfor må jeg være ærlig og sige jeg ikke aner.

Når men nu skal vi til lægen og havde hende undersøgt og så får jeg en henvisning til tarmundersøgelse og mælkeundersøgelse på sygehuset. Han mente bestemt vi allerede nu har kørt afføringsmiddel for længe og det var ikke sundt for barnet og slet ikke når hun er så lille.

Han bedste mig starte mos op i dag, hun er 3, mdr og 21 dage gammel men det ville afhjælpe modermælkens funktion og forebygge sulten så hun ikke havde brug for så meget modermælk og når siuationen er som den er med hendes mave var det koben god ide.

Hun prøvede mos og hun ser jo som et alm. Barn underlig ud når jeg putter det i munden på hende men hun har taget godt i mod det og jeg er en lykkelig mor 😆👶🏼

når vi har besøgt lægen skal i nok hører hvordan det er gået ❤️

XOXO Rebecza Bambini

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sygdom YEEEES!!!!