Vi har ALTID så fandens travlt med at være perfekte!!!

Døm kun dig SELV!

Alt for mange steder møder jeg mennesker der dømmer andre, desværre alt for tit på de sociale medier. Jeg er godt klar over at vi alle har vores meninger omkring andre mennesker, om deres gøren og deres synspunkter.

Det er sundt at have sine egne meninger og holdninger, og det er også sundt for hjernen og for den respekt hver enkelt menneske bærer rundt på og sige dem højt.

Det er ikke at være dømmende!

At man dømmer folk, fordi man tror man kender dem, fordi man måske selv har nogle problemer man ikke kan håndterer eller ved hvordan man løser. Det er rigtig ærgeligt at man laden den negative energi påvirke sin hjerne, tankegang og din krop. Lad det suse ind, trække vejret ned i maven i 10 sekunder og ud igen. Du vil mærke hvor lige gyldigt den dom du satte over et andet menneske kan være. Du vil få det meget bedre med dig selv.

En ting der er vigtigt at huske når du dømmer andre er at den eneste du dømmer faktisk er DIG SELV! –Når du dømmer andre siger det ikke noget om personen du dømmer men der i mod rigtig Meget om dig, din tankegang og dit jeg.

Den person vi er dømmer vi andre ud fra vores synspunkter i vores jeg. Det fortæller SÅ meget om den person vi er, hvilket småt menneskesyn vi forholder os til og hvilken tanker vi tillader vores hjerne at bærer rundt på.

Det smukkeste i verden er fred, tilgivelse og respekt for andre mennesker og deres holdninger, –selv om vi ikke altid er enige. Hvilket kedelige verden ville vi ikke også opleve at leve i hvis vi alle tænkte ens.

Det er så vigtigt at vi passer på hinanden, næste kærlighed er så smukt.

Rigtig god dag

-Rebecza

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vi har ALTID så fandens travlt med at være perfekte!!!