Elementer af uforsiglighed.

Må du sove ude?

Jeg sidder lige og ser forside fruerne, det med at man ikke sover ude når man er i et forhold, er åbenbart meget underligt for Tina og alligevel så “no-go” for Jackie og Janni.

Jeg kan gode lidt at Janni siger “Karsten mener ikke jeg har noget at lave uden om natten, så kl. 2 låser han døren” Det er sku fedt! Helt ærligt, hvis det virkelig var så stort et problem for hende var hun jo ikke sammen med ham, men det er jo i bund og grund ikke et problem for nogle af de to dejlige damer. Ellers var de jo ikke sammen med dem.

Jeg står selv i et forhold, vi har præcis samme aftale her hjemme. Sidste færgen, vi sover hjemme!

Hvorfor har vi den aftale?

Jo ser du, vi har det nemlig bedst sådan i vores forhold. Det handler ikke om hvor vidt vi ikke stoler på hinanden, eller tror vi ligger hjemme hos en elsker og sover eller noget i den dur, men simpelthen pga. respekt overfor hinanden. Fordi vi begge to er helt enige i at det er noget pjat. Vi tager da selvfølgelig ud, hver for sig, aldrig sammen fordi vi jo har tre børn og ingen familie tæt på. Men når vi gør det så kommer vi altid hjem og sover.

Jeg bryder mig ikke om at han sover ude andre steder, jeg sover altså bedst når jeg ved at han kommer hjem og sover, og jeg ved mr. X har det på samme måde.

Vi stoler på hinanden!

Måske er det også fordi vi har tre børn, hvis jeg f.eks. er ude til kl. 7 næste morgen kan jeg nå og sove en time inden de står op. så han skal putte dem og stå op med dem også alene, ej det holder min samvittighed ikke til. Vi er sammen om det og vi har valgt at det her fungerer for os. Så vi gør sådanne.

Mange kan sikkert ikke forstå det, nu kunne jeg jo se på Tina i tvet at det var fuldstændigt skørt at de havde de aftaler med deres mænd, så derfor er jeg også noget spændt på at hører jeres mening og jeres holdning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Elementer af uforsiglighed.