Så skete det...

Vognen er klar..

Barnevognen står klar, nu venter vi bare på babygirl..

Så fik vi klargjort barnevognen, og sikke fin den er 🙂 

FullSizeRender

I dag fik vi så den rigtige lift hjem, selvfølgelig også i hvid læder, i stedet for den sorte der står i barnevognen da billederne blev taget. 

Vi var også lige forbi babysam og hente pusletasken.

I morges ringede jeg til babysam for at sikre mig de havde den hjemme, og vi fik af vide de havde én og den kostede 899,- men da vi så kom der ud havde de den sørme på tilbud med 50%, så 450 kr måtte vi slippe og jeg som havde kiggede fuldstændig alt igennem for at finde den helt rigtige pusletaske der passede min barnevogn fordi jeg ville have en der passede barnevognen og slet ikke kunne finde en der var under 1000 kr. som jeg syntes er voldsomt mange penge for en f****** taske!!!! -Så vi var heldige 😉 

Pusletasken er pakket med ting til prinsessen, min taske er pakket og nu er det snart søndag, det vil sige den uge hvor min babygirl kommer til verden starter lige om lidt. -Et helt nyt kapitel i mit liv starter lige om lidt, wow den følelse føles så vildt!! 

FullSizeRender (1)

Er den ikke bare flot?.. Jeg er virkelig forelsket! 

Emmaljunga Eksklusiv pusletaske – Farve London, nr. 46607. (Hvid læder med sort kant i toppen.) Virkelig lækker og utrolig rummelig. 

-Og hvis jeg så ikke er den eneste der sidder og tænker “men på emmaljungas hjemmeside står der at prisen er fra 999,-? “så er det meget forskelligt fra butik til butik 😉

FullSizeRender (2)

Vores super fede Emmaljunga Big Star supreme med uniq stel, i white leatherette. 

XOXO Rebecza Bambini.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Så skete det...