Døm kun dig SELV!

Nu starter jeg op igen.

Nu tiden inde til jeg skal til at blogge igen. 

Jeg har holdt en lang pause og nu kan jeg mærke at jeg har rigtig mange jeg gerne vil ud med, så jeg vil begynde at blogge igen.

Så velkommen tilbage mine kære følgere. 

Gud hvor har jeg savnet at komme ud med alle mine tanker.

Der er bare sket så meget siden sidste gang jeg blogged og det syntes jeg her i skal have et indblik i.

Isabella er jo allerede 1 år og knap 3 mdr. Hold fast hvor går tiden hurtigt, hun går, ja nærmest løber afsted. Hun kan sige mor, far, storebror, op, hej, bøh, nej, ja, og tak 🙂 Gud hvor blev tiden af. Min lille prinsesse, hvis jeg tænker tilbage så for 1 år siden, hade eg verdens dejligste lille pige (misforstå mig nu ikke, det har jeg altså stadig!)

Den gang havde vi virkelig en kamp med kolik og alt det indebar.. en rigtig frygtelig tid. Men nu vi kommet ud på den anden side. 

Vi er flyttet ned i et stort hus, med god plads, og have. Det er fantastisk og her skal vi helt sikkert blive de næste rigtig, rigtig mange år.

Vi har fået en kat, Com fletti (kom tykke på tysk) Fantastisk lille grå missekat, og drengene elsker den og isabella er lige så vild. Hun løber efter den, og hvis hun går forbi den lægger hun sig helt ned og skriger og smiler 🙂 

Det er den største gave!

Det er snart jul og det er så skønt. Vi har fået et kæmpe stort juletræ ind midt i stuen, katten kravler i det haha.. Isabella tager alt jule pynt af, og drengene er i gang med jule gave produktion på fuld skrue.. 

Vi julebager, og vi jule hygger helt vildt så det rigtig jul her hjemme. 

Det er det mest fantastiske og jeg er så lykkelig for en december med Liam hver eneste dag i december og så de to andre skønne børn. Mit liv er fantastisk og kunne ikke rigtig ønske mig noget bedre.

Der er sket så mange ting i mit liv som jeg vil fortælle jer om det næste stykke tid. 

Så er du nysgerrige så følg endelig med.

XOXO 

Rebecca Sandøukjl0253

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Døm kun dig SELV!