Jeg er forelsket ❤️

Jeg er blevet moster!!

Som jeg skrev for noget tid siden på bloggen er jeg blevet moster! -For første gang nogen sinde. -Kan slet ikke vente til jeg bliver moster igen, så Pernille kom i sving 😉 

Min søster fik veer 3 uger før termin og dagen før min studenterfest d. 3/7 2015 (OG Malou’s fødselsdag! 4/7 2015) -ringede Tina mig op, at Camilla havde småveer. Jeg husker jeg blot kiggede på Min veninde og sagde i tlf. til Tina “Du kan godt sige hun bar skal få presset den prinsesse ud, jeg vil have den 4 for mig selv” -Og hun klarede det!

Jeg blev ringet op mens jeg sad på min altan med min veninde igennem mange år, Laila og snakkede og nød aften. Så ringer tlf. det er Tina igen, kl. er ca 22:50 og hun fortæller “Du er blevet moster” Jeg skreg ud i hele verden ” jeg er blevet moster jubiiiii”

Det er så stort, et nyt menneske har ramt jorden, jeg er blevet moster til en lille pige! -Hun er så perfekt!!!

Den 3.7.2015 velkommen til verden.

Ej men tjek hende lige dA! -Er jeg den eneste der får julelys i øjnene?..

Neeeeeej veeeel :p

Og jeg fik lov til at beholde Malous fødselsdag for mig selv, pyha!

image

Lille Karla er simpelthen så fantastisk smuk. 

image

Jeg var over og besøge Karla og ønske hende velkommen til verden, og selvfølgelig hilse på min søster der simpelthen havde gjort det så godt på trods af hendes alder! -Jeg ønsker, håber og tror på det skal hun nok klare! -Ellers ved hun hvor hun altid kan få råd!

Da jeg besøgte den nye lille prinsesse og min søster kom jeg vist til at stjæle hende lidt  Ups 😉 –og vi fik hygget os med børnesange, babymassage og smil. 100% ren kærlighed.

Jeg er lykkelig for jeg er blevet moster, det er en stor titel og jeg er så stolt af min søster!

Jeg håber, ønsker og tror på at så længe vi alle viser kærlighed og behandler hinanden godt så kan vi alle være glade, hvad tænker I?..

image

XOXO Rebecza Bambini

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg er forelsket ❤️