Lang dag... godnat <3

Kender i det?..

Jeg er gået fuldstændig rengørings amok og stresser rundt, har fået fuldstændig kuller og kan slet ikke sætte mig ned. Føler der er 1000 ting jeg skal nå inden i aften, fordi i morgen skal jeg møde ind kl 7 til kejsersnit!

I dag skal Malick til fodbold kl. 17 og så er der afslutning med flødeboller og slikkepinde, og så starter han op igen når vi er flyttet et andet sted. Lige nu spiller han fodbold hver tirsdag, torsdag og fredag, han er rykket op på a-b hold fordi han er rigtig dygtig, men for søren hvor tager det meget tid at han skal spille så tit 😉 -Men skidt så længe han er lykkelig og glad for det han laver. Dog sidder jeg som mor og er tænker “bare han ikke bliver træt af det er så tit” der er faktisk kun to dage om ugen samt weekenderne hvor han ikke skal noget hvor han så har lege aftaler og han er os begyndt at komme op til sin far på weekend hver 3 weekend og hver anden weekend er han hos Jacob så der er knald på den store drengs liv, men han trives og jeg har sagt til ham vi sagntes kan skrue ned for hans fodbold men det vil han ikke hører tale om 🙂 

Hvordan får i strikket jeres hverdag sammen?… Her er hverdagen hård og fyldt med pligter og ting der skal ordnes. Malick skal op, spise, børste tænder og have madkassen og dunken i tasken og ud af døren. Så når han har fri hver dag kl 14, går han i fritteren eller kommer hver, (når han skal til fodbold kommer han hjem efter skole) Skifter tøj, pakker fodbold ting og så slapper han lidt af, laver lektier og gør klar til fodbold, og så afsted, så efter fodbold hjem spise igen og i bad og så pakke skole tasken, og slappe af så i seng.. 

Han er så hjælpesom med vasketøj og alt andet når jeg beder ham hjælpe mig, og opvaskemaskinen er hans ansvar og han hader det hahah.. Men sådan er det, vi må hjælpes ad for at få et hjem til at fungerer og det forstår han fuldt ud.

I morges da han vågnede i min seng, puttede han rigtig ind til mig og syntes bestemt ikke vi skulle op og afsted, vi kunne bare ligge og putte hele dagen, men det dur ikke ven, op og afsted 🙂 Så kan vi hygge i aften 🙂 -Der kommer Liam og Jacob også forbi og det er da så dejligt. Elsker når min lille prut kommer forbi 🙂 -Jeg er verdens lykkeligste og heldigste mor og hver eneste dag priser jeg mig lykkelig over jeg har fået den største lykke i livet at blive mor <3 

XOXO Rebecza

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lang dag... godnat <3